reliable web hosting

Na poziv predstavnika MZ Zdena ministar Burnić posjetio naselje Magarice

Na poziv predsjednika Mjesne zajednice Zdena, dana 23. 9. 2017. godine, ministar Ministarstva za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Unsko-sanskog kantona mr.Jasmin Burnić, posjetio je naselje Magarice koje pripada ovoj mjesnoj zajednici.

Svrha attach-636419358174083356posjete bila je da se ministra Ministarstva za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša upozna sa radovima koji su provedeni na uređenju naselja Magarice, odnosno da ga se uvjeri da su simbolična novačana sredstva koja su dodjeljena od strane ovoga Ministarstva, utrošena namjenski. Naime, u akciji koja je nešto ranije organizovana i u koju je bio uključen veliki broj mještana, uređeno je dječije igralište na način da su nabavljene klupe za sjedenje, kante za otpad, te završen šedrvan.

Ministar Burnić istaknuo je svoje zadovoljstvo viđenim, te naglasio kako je ovo primjer da se i sa malim novčanim sredstvima, a uz veliki entuzijazam mještana, može puno napraviti kako bi se uredio okoliš, u ovom slučaju igralište koje će prvenstveno moći koristiti najmlađa populacija ove mjesne zajednice.

attach-636419358399329643

 

 

Komentari

Ministar
ADMINISTRATIVNI POSTUPCI
ADMINISTRATIVNI POSTUPCI
Kantonalni zavod za prostorno uređenje
Stetnost buke
Plan zaštite okoliša USK
Plan zaštite okoliša USK
Okolišna dozvola
Okolišna dozvola
Uputstvo elektronskom unosu podataka
Uputstvo elektronskom unosu podataka
Zahvalnice
Pristup Vašoj e-mail adresi
Pristup Vašoj e-mail adresi
Ostale vijesticlose