reliable web hosting

Mješovitoj srednjoj školi uručena donacija

Dana 23.5.2018.godine ministar Ministarstva za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Unsko-sanskog kantona, mr. Jasmin Burnić imao je zadovoljstvo da direktorici JU Mješovita srednja škola iz Sanskog Mosta, Majdi Cepić-Habibović, uruči vrijednu donaciju. Radi se o računarskoj opremi koja više nije bila u upotrebi u Ministarstvu i koja nakon što je servisirana, odlučeno je da se ista donira jednoj od školskih ustanova.

IMG-57c3018009a7f3320c46d6337f455653-V

Ministar Burnić istaknuo je da će se računaraska oprema koristiti za praktičnu obuku iz predmeta informatika, da će učenici moći da stiču praktična znanja i vještine rada na aplikativnim školskim programima, čime će se unaprijediti kvaliteta praktične nastave u Srednjoj mješovitoj školi, a što će za rezultat imati povećanje nivoa znanja iz oblasti informatike.

I direktorica Cepić-Habibović istaknula je svoje zadovoljstvo te naglasila da će ova donacija poboljšati i unaprijediti kvalitet nastave jer imaju kontinuirani problem manjka kompjuterske opreme, a da će sada kao rezultat svega imati učenike koji će biti spremniji kako za dalje školovanje, tako i za tržište rada.

IMG-45ef5220ac3e950fea3add5f97b65395-V

 

Komentari

Ministar
ADMINISTRATIVNI POSTUPCI
ADMINISTRATIVNI POSTUPCI
Kantonalni zavod za prostorno uređenje
Stetnost buke
Plan zaštite okoliša USK
Plan zaštite okoliša USK
Okolišna dozvola
Okolišna dozvola
Uputstvo elektronskom unosu podataka
Uputstvo elektronskom unosu podataka
Zahvalnice
Pristup Vašoj e-mail adresi
Pristup Vašoj e-mail adresi
Ostale vijesticlose