reliable web hosting

Ministar Burnić učestvuje u radu Treće Regionalne konferencije o procjeni utjecaja na okoliš

Na poziv Hrvatske udruge stručnjaka zaštite prirode i okoliša, ministar Ministarstva za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Unsko-sanskog kantona mr.Jasmin Burnić učestvuje na Regionalnoj konferenciji o procjeni utjecaja na okoliš.

attach-636409959148150775Treća po redu Regionalna konferencija o procjeni utjecaja na okoliš održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Hrvatske agencije za okoliš i prirodu te Hrvatske gospodarske komore. Partner konferencije je UNECE (United Nations Economic Commission for Europe).

 

Na konferenciji koja se održava u Vodicama od 14. – 16. septemebra 2017. godine, učestvuje preko 290 stručnjaka iz Hrvatske i susjednih zemalja. Ciljevi konferencije su unaprjeđivanje stručnih znanja i profesionalnog djelovanja u stručnim poslovima zaštite prirode i okoliša, usuglašavanje i zagovaranje interesa struke, promicanje profesionalne etike i saradnja sa sličnim domaćim i međunarodnim organizacijama i udruženjima.

 

Shodno tome, ovo je bila prilika da ministar mr.Jasmin Burnić i ministar Ministarstva zaštite okoliša i energetike Republike Hrvatske, Tomislav Čorić razmjene stavove po pitanju zaštite okoliša i očuvanje bioraznolikosti na regionalnom nivou. Složili su se da očuvana priroda i održivo korištenje prirodnih resursa jedna je od najvećih vrijednosti koju baštinimo i očuvanje toga je garancija bolje budućnosti za sve nas.

attach-636409959065596914

 

101custom

Komentari

Ministar
ADMINISTRATIVNI POSTUPCI
ADMINISTRATIVNI POSTUPCI
Kantonalni zavod za prostorno uređenje
Stetnost buke
Plan zaštite okoliša USK
Plan zaštite okoliša USK
Okolišna dozvola
Okolišna dozvola
Uputstvo elektronskom unosu podataka
Uputstvo elektronskom unosu podataka
Zahvalnice
Pristup Vašoj e-mail adresi
Pristup Vašoj e-mail adresi
Ostale vijesticlose