reliable web hosting

A  B  C  Č  Ć  D  Đž  Đ  E  F  G  H  I  J  K  L  LJ  M  N  NJ  O  P  R  S  Š  T  U  V  Z  Ž
FAO (Food and Agriculture Organization)
Organizacija za prehranu i poljoprivredu pri UN-u osnovana je 1945. godine s ciljem poboljšanja razine prehrane i standarda, kao i unapređenja poljoprivredne proizvodnje i života u seoskim zajednicama. FAO je od svog osnivanja nastojao svojim aktivnostima smanjiti siromaštvo i glad poticanjem razvoja poljoprivrede, unapređenjem prehrane i sigurnosti prehrane, odnosno dostupnost hrane svim ljudima kako bi imali aktivan i zdrav život.
FAO veliki značaj pridaje održivoj poljoprivredi i razvoju seoskih područja, kao dugoročnoj strategiji povećanja proizvodnje i sigurnosti prehrane, uz istovremeno čuvanje prirodnih resursa. Osnovni je smisao zaštitite interesa sadašnjeg i budućih naraštaja promovisanjem proizvodnje koja ne uništava okoliš i koja je tehnološki, ekonomski i socijalno prihvatljiva.
FAO nudi direktnu pomoć u razvoju, skupljajući, analizirajući i distribuirajući informacije; daje savjete vladama u vođenju politike, te djeluje kao međunarodni forum za otvorenu raspravu o problemima hrane i poljoprivrede. FAO je aktivna u upravljanju zemljištem i vodama, u ratarskoj i stočarskoj proizvodnji, u šumarstvu, u ribarstvu, u ekonomskim i u socijalnim pitanjima, u investicijama, u standardima hrane i u trgovini.
FAO danas broji 183 zemlje članice.
Ministar
ADMINISTRATIVNI POSTUPCI
ADMINISTRATIVNI POSTUPCI
Kantonalni zavod za prostorno uređenje
Stetnost buke
Plan zaštite okoliša USK
Plan zaštite okoliša USK
Okolišna dozvola
Okolišna dozvola
Uputstvo elektronskom unosu podataka
Uputstvo elektronskom unosu podataka
Zahvalnice
Pristup Vašoj e-mail adresi
Pristup Vašoj e-mail adresi